Witaj damiann . Zapomnialam sie przywitac po powrocie z urlopu, ktory spedzilam w Polsce. Witam wszystkich serdecznie i przyznam sie, ze zdazylam sie za Wami stesknic . Tym razem nie wylam wracajac do UK To chyba dobry znak, bo calkiem mozliwe, ze juz jest blizej do powrotu do kraju, niz dalej Wrocilismy w nocy z piatku na sobote, w domku bylismy tuz przed 2, i chyba pogoda nam dopisala, choc przemknelismy przed 2 sniezyce i gradobicie. Obawialismy sie troche jak sie spisze nasze auto podczas jazdy po osnizonych, polskich drogach, ale na szczescie uniwersalne opony zdaly egzamin na 5 z + . Zaskoczyla nas zima w Polsce, w dniu 17 grudnia, na terenie Polski zachodniej, w regionie od Swiecka do Poznania, a potem Jarocina, robilo sie zimniej o 1 stopien z kazdym przejchanym 100km dystansem, w dodatku padalo i bylo slisko. Droge powrotna pokonalismy w 18 godzin, lacznie z przeprawa promem, a udalo nam sie dostac na statek 4 godziny wczesniej Zanim nagrzalismy dom, minelo 1,5 dnia, przez cala noc mialam glowe pod koldra i ani razu sie nie wynurzylam. Szkoda, ze urlop tak szybko minal, nawet nie zdazylam zrobic wszystkich zakupow, bo w ostatni dzien przed odjazdem, obieralam ptaszki i dzieki temu, moja corcia bedzie mogla zajadac sie czerninka
Zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Sarenka
Zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku!