Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"

Obserwuj wątek

Odp: Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Dobry, wszyscy domyslamy sie, ze gdybys chcial, moglbys sprawdzic, czy osoby, ktore zostaly poproszone kiwi o ocene wybranych przez nia przepisow (podejrzewam, ze tych konkursowych), faktycznie robia to po dzis dzien. Osobiscie dostalam od niej taka propozycje kilka m-cy temu, ocenilam jej przepis, ktory wedlug mnie zasluzyl na taka ocene, ale nie wydalam jej odnosnie przepisu, o ktorego ocene prosila. Wiecej dialogu nie kontynuowalam, ale wiem, ze wiele osob dostalo podobna propozycje, niektorzy ujawnili to na forum. Uwazam, ze nader delikatnie obchodzisz sie z tym indywiduum, jakim jest nasza kombinujaca uzytkowniczka.
A to sa dwie wiadomosci, ktore dostalam od kiwi:
Od:
kiwi
Napisane: 27 kwi 2009, 17:36
Temat:
Witam!
Czy mogę zapraszam na oceny mojej przepisy "Mazurek na waflach" i inne, Ja bedzie również ci oceny! Pozdrawiam cieplutko! Odp

Szczegóły wiadomości

Od:
kiwi
Napisane: 27 kwi 2009, 18:27
Temat:
Miłego dnia! Dzięki za ocenę Czy mogę jeszcze raz na ocenę "Mazurek na waflach"

Wszystko mowi samo za siebie, czyz trzeba dodawac wiecej? Moze tylko tyle: spojrzcie na date... mniemam, ze w ciagu tych kilku miesiecy slodka kiwi nazbierala pokazne stadko swoich gluptakow.
Prosze o pociagniecie do konsekwencji, ja mam juz po dziurki w nosie tej blazenady...

Odpowiedz na/ edytuj Wnioskuję o zbanowanie użytkownika "ewcik89"