No to na chwilę obecną mamy taką sutuację : + dodaję łyżeczkę miodu i łyzeczkę sosu sojowego
1 kg posolonej , popieprzonej kolorowym pieprzem i natartej zmiażdżonym czosnkiem karkówki wkładamy do marynaty z czerwonego wina , liścia laurowego i ziela angielskiego .Dodajemy pokrojoną w ,, piórka " 1 cebulę .Wstawiamy do lodówki .
Suszone grzyby zalewamy na noc wodą .
Rano w nacięcia w karkówce wsadzamy śliwki .
Mięso wyjmujemy z marynaty - osuszamy.Nacieramy pastą z sosu sojowego , miodu i 1 łyżki oleju . .Na patelni rozgrzać tłuszcz i obsmażyć mięso na rumiano ze wszystkich stron .Przekładamy do ............( pytanie pieczemy w garnku, rękawie czy brytfance ) i dodajemygrzyby , pokrojoną marchew, por, cebule .......
Wspóle gotowanie
Obserwuj wątekOdp: Wspóle gotowanie
Babciagramolka
1 kg posolonej , popieprzonej kolorowym pieprzem i natartej zmiażdżonym czosnkiem karkówki wkładamy do marynaty z czerwonego wina , liścia laurowego i ziela angielskiego .Dodajemy pokrojoną w ,, piórka " 1 cebulę .Wstawiamy do lodówki .
Suszone grzyby zalewamy na noc wodą .
Rano w nacięcia w karkówce wsadzamy śliwki .
Mięso wyjmujemy z marynaty - osuszamy.Nacieramy pastą z sosu sojowego , miodu i 1 łyżki oleju . .Na patelni rozgrzać tłuszcz i obsmażyć mięso na rumiano ze wszystkich stron .Przekładamy do ............( pytanie pieczemy w garnku, rękawie czy brytfance ) i dodajemygrzyby , pokrojoną marchew, por, cebule .......
Utarty piernik pozostaje na potem