wyciskarka do soków ,czy sokowirówka i jakie?

Obserwuj wątek

Odp: wyciskarka do soków ,czy sokowirówka i jakie?

Kira.Kowalska
Temat akurat dla mnie, ponieważ zbliża się pora przeziębień i gryp więc muszę coś zrobić żeby temu zapobiec. A cóż może być lepszego od soków i to jeszcze świeżych, przygotowanych tuż przed spożyciem? Jestem na kupnie czegoś co mi w tym pomoże. I tu mam dylemat co wybrać, sokowirówkę czy wyciskarkę. Zbierając opinię u koleżanek wychodzi na to, że lepsze są wyciskarki, nawet pokazywały mi na czym polega różnica. I rzeczywiście soki są lepsze, gęste chyba przez to, że zgniatane powoli i dokładnie. Bardzo zachwalały wyciskarki firmy Hurom ( hurom.com.pl ) i tą marką się zainteresowałam. W necie mają dobrą opinię w śród forumowiczek, a też po zapoznaniu się z ofertą producenta przestałam się temu dziwić. Najnowsze modele mają ulepszoną konstrukcję sitek i specjalną blokadę dającą możliwość wyciśnięcia soku dokładnie . Podoba mi się też wygląd, taki nowoczesny, pasujący do wystroju każdej kuchni. To, że kupię wyciskarkę z Horum, a dokładniej zamówię przez internet już zdecydowałam, nie wiem tylko, który model wybrać hurom hh 2g, czy hurom dt chef obydwie są świetne. Ale chyba zamówię hurom dt chef koloru białego. Od jutra szukam przepisów na soki z owoców, warzyw i ziół.

Odpowiedz na/ edytuj wyciskarka do soków ,czy sokowirówka i jakie?