kochani, pomóżcie. upiekłam gołąbki, ale wywar w brytwanie został.. co z nim zrobić? nie wylewać?
Zrobić na nim sos do gołąbków ( pomidorowy, grzybowy, pieczarkowy, koperkowy - jaki lubisz).
Możesz zrobić np zupę gotując w nim pokrojone w paseczki paprykę, pomidory i cebulę .
Mozesz zamrozić i użyć jako bazę do sosu np. do pulpetów.
W sumie to przecież taki sam sos/wywar jak każdy inny - po prostu go zagospodaruj.
wywar z gołąbków
Obserwuj wątekOdp: wywar z gołąbków
Babciagramolka
Zrobić na nim sos do gołąbków ( pomidorowy, grzybowy, pieczarkowy, koperkowy - jaki lubisz).
Możesz zrobić np zupę gotując w nim pokrojone w paseczki paprykę, pomidory i cebulę .
Mozesz zamrozić i użyć jako bazę do sosu np. do pulpetów.
W sumie to przecież taki sam sos/wywar jak każdy inny - po prostu go zagospodaruj.