KWIAT Z POMIDORA;
pomidor dzielimy na 6,ewentualnie 8 równych części.Nie rozkrawamy do końca,aby cząstki się nie rozpadły.
ostrym nożem delikatnie zdejmujemy skórkę.
poszczególne platki możemy upiększyć, robiąc drobne nacięcia.
ogórek kroimy na cieńkie plasterki(wystarczą połówki).
za pomocą noża wkladamy kawałki ogórków w nacięcia i przyozdabiamy natką pietruszki.
zdobienie potraw
Obserwuj wątekOdp: zdobienie potraw
pomidor dzielimy na 6,ewentualnie 8 równych części.Nie rozkrawamy do końca,aby cząstki się nie rozpadły.
ostrym nożem delikatnie zdejmujemy skórkę.
poszczególne platki możemy upiększyć, robiąc drobne nacięcia.
ogórek kroimy na cieńkie plasterki(wystarczą połówki).
za pomocą noża wkladamy kawałki ogórków w nacięcia i przyozdabiamy natką pietruszki.