Zostałam obdarowana całą górą proszkowanych zup. Szczerze mówiąc unikam takich produktów ale jak już dostałam to przecież nie wyrzucę. Macie jakiś pomysł jak przygotować takie proszkowane zupy na zdrowy sposób? Jak je podrasować, żeby był smacznie i zdrowo?
Możesz je zrobić na własnym wywarze byle bez soli bo te zupy mają masę soli w sobie. Kiedyś zrobiłem krupnik na rosole już przyprawionym To była masakra Możesz dodać warzywa, kaszę, mięso np. z kurczaka. Możliwości jest wiele
Zupy z torebki
Obserwuj wątekOdp: Zupy z torebki
skuter5
Możesz je zrobić na własnym wywarze byle bez soli bo te zupy mają masę soli w sobie. Kiedyś zrobiłem krupnik na rosole już przyprawionym To była masakra Możesz dodać warzywa, kaszę, mięso np. z kurczaka. Możliwości jest wiele