Zostałam obdarowana całą górą proszkowanych zup. Szczerze mówiąc unikam takich produktów ale jak już dostałam to przecież nie wyrzucę. Macie jakiś pomysł jak przygotować takie proszkowane zupy na zdrowy sposób? Jak je podrasować, żeby był smacznie i zdrowo?
Ja bym zrobiła je na większej ilości wody, w której wcześniej ugotowałabym pokrojone warzywa. Dużo zależy od tego jakie te zupy masz. I nie chodzi o firmę tylko czy to jest grochowa, krupnik, żurek czy co tam jeszcze jest Inaczej pokombinujesz z krupnikiem a inaczej z grochową czy rosołem.
Zupy z torebki
Obserwuj wątekOdp: Zupy z torebki
mocsłodkości
Ja bym zrobiła je na większej ilości wody, w której wcześniej ugotowałabym pokrojone warzywa. Dużo zależy od tego jakie te zupy masz. I nie chodzi o firmę tylko czy to jest grochowa, krupnik, żurek czy co tam jeszcze jest Inaczej pokombinujesz z krupnikiem a inaczej z grochową czy rosołem.