Ja bardzo często zwracam uwagę nie tylko na same parametry techniczne, ale również na desing. Szukam ciekawych inspiracji, bo urządzam kuchnie w bardzo nowoczesnym stylu. Zainspirowały mnie te kształty ( usunięte przez moderatora) Teraz jestem ciekawa co na to mój partner, bo meble oczywiście będą na wymiar i zastanawiamy się który okap ewentualnie najbardziej by nam pasował
polecam sklep okapykuchenne.pl
tam jest duży wybór, różne marki
ładne okapy designerskie ma firma Globalo
Warto zwrócić uwagę na wymiary kuchni by wyznaczyć potrzebną wydajność okapu, a także na kanał wentylacyjny, czy da się podłączyć okap czy nie. Jeśli nie - to można kupić pochłaniacz
Pozdrawiam
Ok, dzięki za poradę. Ja też nie szukam jakiegoś bardzo drogiego. Myślałam jeszcze o okapie marki Bosch, ale ceny tych, które mi się podobają, są kosmiczne.
Posiadam taki Okap GORENJE DVG 6545 MX i jestem zadowolony. Przy takich zakupach posiłkuje się stronką electro.pl Spory wybór. Ceny też.
ja mam z tych tańszych, ale się sprawdza.
okap
Obserwuj wątekOdp: okap
kluczyk_karolina
Odp: okap
konsultant
polecam sklep okapykuchenne.pl
tam jest duży wybór, różne marki
ładne okapy designerskie ma firma Globalo
Warto zwrócić uwagę na wymiary kuchni by wyznaczyć potrzebną wydajność okapu, a także na kanał wentylacyjny, czy da się podłączyć okap czy nie. Jeśli nie - to można kupić pochłaniacz
Pozdrawiam
ewela24
marynio
ja mam z tych tańszych, ale się sprawdza.
okap
ewela24