a worki próżniowe http://www.mango.pl/produkty_tv/nowosci_tv/urzadzenie_do_prozniowego_pakowania_zywnosci_fv500? ktoś coś wie o nich? czytałam o tym i się zastanawiam////
Ciężko będzie znaleźć takie pudełko termiczne- bo zapewne o takie Ci chodzi,w sklepach stacjonarnych jest okrojony wybór więc pozostaję te internetowe z akcesoriami do kuchni,jak tylko coś znajdę to dam znać na forum
Chcę zapytać czy ktoś może polecić konkretne opakowania, które długo będą utrzymywać ciepło potraw?
Nie chodzi mi o rzeczy typu styropianowe jednorazówki (które zresztą długo nie trzymają ), tylko raczej coś co nada się do umycia czyli wielokrotnego użytku. W domu mam niby taką zakręcaną wazę (jak na zupę) z wyłożeniem w środku podobnym do tego w termosach - ale po jakiejś godzinie zupa w tym i tak jest już ledwo letnia.
Pół biedy z zupą, bo na nią rzeczywiście można poświęcić termos. Ale w co zabrać danie obiadowe w bardziej stałej postaci, tak aby po paru godzinkach dalej było cieplutkie? Możecie coś konkretnego polecić?
Odpowiedz na/ edytuj Opakowania długo trzymające ciepło
Opakowania długo trzymające ciepło
Obserwuj wątekOdp: Opakowania długo trzymające ciepło
Martynkowa
Odp: Opakowania długo trzymające ciepło
WinaImport_pl
Sathi
Może ktoś jednak się orientuje...
Noruas
Opakowania długo trzymające ciepło
Sathi
Nie chodzi mi o rzeczy typu styropianowe jednorazówki (które zresztą długo nie trzymają ), tylko raczej coś co nada się do umycia czyli wielokrotnego użytku. W domu mam niby taką zakręcaną wazę (jak na zupę) z wyłożeniem w środku podobnym do tego w termosach - ale po jakiejś godzinie zupa w tym i tak jest już ledwo letnia.
Pół biedy z zupą, bo na nią rzeczywiście można poświęcić termos. Ale w co zabrać danie obiadowe w bardziej stałej postaci, tak aby po paru godzinkach dalej było cieplutkie? Możecie coś konkretnego polecić?