Wydaje mi się że posiadając lokal gastro trzeba zgłosić się do BDO i sporządzić rok do roku sprawozdanie z wytwarzanych śmieci a konkretnie opakowań, brak takiego wpisu do rejestru grozi wysoką karą finansową mój wujek miał kiedyś budkę fast food z żarciem na wynos i on mi o tym mówił tylko że u niego to organizacja eko przejęła ten obowiązek - https://ekocykl.org/publiczne-kampanie-edukacyjne-ustawowy-obowiazek/ chciałabym dopytać o szczegóły ktoś jest w stanie mi pomóc?
Szkoda że nikt nie odpowiedział tutaj, ale za to na priv posypało mi się mnóstwo wiadomości. Radzicie, żeby postawić na promocję w necie razem z agencją https://www.eseo.pl/pozycjonowanie-stron/ Hmm... Ma to sens
Czy jest wśród was jakaś osoba, która z sieci restauracji wyszła do własnej? Mówiąc wprost: postanowiła założyć swoją działalność? Zastanawiam się czy warto i jak to w ogóle zrobić od A do Z. Poradźcie
Otwarcie własnego biznesu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Otwarcie własnego biznesu
KondratGustaw
Odp: Otwarcie własnego biznesu
OlafT5
Odp: Otwarcie własnego biznesu
Olimpf
Otwarcie własnego biznesu
Olimpf