Jak panierujecie mięso w płatkach kukurydzianych to smażycie je na oleju czy może pieczecie w piekarniku?
Smażę na oleju. Choć to pieczenie jest kuszące. Jednak strach przed przepieczeniem jest większy
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Panierka z płatków
Obserwuj wątekOdp: Panierka z płatków
ciasteczka
Jak ja dawno tej panierki nie robiłam Dzięki za przypomnienie Rodzinka się ucieszy Już mam pomysł na pyszny obiad Dzięki
Odp: Odp: Panierka z płatków
robaczek
Smażę na oleju
Odp: Panierka z płatków
robaczek
Odp: Panierka z płatków
mocsłodkości
Odp: Panierka z płatków
misia5
Ja smażę na niewielkiej ilości oleju.
Odp: Panierka z płatków
skuter5
Ja smażę na niewielkiej ilości oleju. Kusi mnie upiec ale nie wiem jak długo i w jakiej temperaturze. Wolałbym jeść smaczne mięso anie czarne węgielki
Panierka z płatków
lukrowanepierniczki