robaczek napisał(a):Co zrobić żeby lukier wylany na ciasto nie pękał tylko ładnie zastygł? A z czego robisz taki lukier? Możesz podać składniki i proporcje? I napisz kiedy pęka Pęka przy krojeniu czy może pęka po zastygnięciu.
Co zrobić żeby lukier wylany na ciasto nie pękał tylko ładnie zastygł?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Pękający lukier
Obserwuj wątekOdp: Odp: Pękający lukier
robaczek
Lukier robię z wody i cukru pudru.
Odp: Pękający lukier
mocsłodkości
A z czego robisz taki lukier? Możesz podać składniki i proporcje? I napisz kiedy pęka Pęka przy krojeniu czy może pęka po zastygnięciu.
Pękający lukier
robaczek