Chciałabym domu zrobić takie bagietki czosnkowe jakie są w sklepach. Te sklepowe są bezcenne, a te zrobione w domu wyjdą o połowę taniej i jestem pewna, że będą zdrowsze i świeższe. Wie ktoś może co oprócz czosnku i masła dodaje się do tych bagietek? Jest tam coś zielonego, ale czosnek "zabija" smak tego "zielska" i nie wiem co to :/
Stawiam, że to "zielsko", o które Ci chodzi to bardzo drobno posiekana, a wręcz starta na miazgę natka pietruszki. Jednak mogę się mylić
Chciałabym domu zrobić takie bagietki czosnkowe jakie są w sklepach. Te sklepowe są bezcenne, a te zrobione w domu wyjdą o połowę taniej i jestem pewna, że będą zdrowsze i świeższe. Wie ktoś może co oprócz czosnku i masła dodaje się do tych bagietek? Jest tam coś zielonego, ale czosnek "zabija" smak tego "zielska" i nie wiem co to :/
Pieczywo czosnkowe
Obserwuj wątekOdp: Pieczywo czosnkowe
skuter5
Stawiam, że to "zielsko", o które Ci chodzi to bardzo drobno posiekana, a wręcz starta na miazgę natka pietruszki. Jednak mogę się mylić
Pieczywo czosnkowe
robaczek