Pieczywo czosnkowe

Obserwuj wątek

Odp: Pieczywo czosnkowe

skuter5
  • skuter5

  • Posty: 650
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
robaczek napisał(a):

Chciałabym domu zrobić takie bagietki czosnkowe jakie są w sklepach. Te sklepowe są bezcenne, a te zrobione w domu wyjdą o połowę taniej i jestem pewna, że będą zdrowsze i świeższe. Wie ktoś może co oprócz czosnku i masła dodaje się do tych bagietek? Jest tam coś zielonego, ale czosnek "zabija" smak tego "zielska" i nie wiem co to :/


Stawiam, że to "zielsko", o które Ci chodzi to bardzo drobno posiekana, a wręcz starta na miazgę natka pietruszki. Jednak mogę się mylić

Pieczywo czosnkowe

robaczek
  • robaczek

  • Posty: 483
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Chciałabym domu zrobić takie bagietki czosnkowe jakie są w sklepach. Te sklepowe są bezcenne, a te zrobione w domu wyjdą o połowę taniej i jestem pewna, że będą zdrowsze i świeższe. Wie ktoś może co oprócz czosnku i masła dodaje się do tych bagietek? Jest tam coś zielonego, ale czosnek "zabija" smak tego "zielska" i nie wiem co to :/

Odpowiedz na/ edytuj Pieczywo czosnkowe