Zdecydowanie wolę z sera z kostki. Ten z wiaderka jest tak rzadki, że oszaleć można. robiłem pierwszy raz pierogi z serem i użyłem tego z wiaderka. Do dzisiaj się z siebie śmieję, bo nie było co jeść W zasadzie było. Tylko nie pierogi a ugotowane ciasto
Też tak uważam. Ile razy do pierogów z serem dałam ten z wiaderka tyle razy jadłam samo ciasto, bo ser pływał w garnku. Może to była wina ciasta, a może sera. Stawiam jednak na ser, bo robię pierogi w kilku opcjach ( ser, jagody, truskawki) i tylko te z serem się rozlatywały.
Pierogi z serem
Obserwuj wątekOdp: Pierogi z serem
skuter5
Zdecydowanie wolę z sera z kostki. Ten z wiaderka jest tak rzadki, że oszaleć można. robiłem pierwszy raz pierogi z serem i użyłem tego z wiaderka. Do dzisiaj się z siebie śmieję, bo nie było co jeść W zasadzie było. Tylko nie pierogi a ugotowane ciasto
Odp: Pierogi z serem
ciasteczka
Też tak uważam. Ile razy do pierogów z serem dałam ten z wiaderka tyle razy jadłam samo ciasto, bo ser pływał w garnku. Może to była wina ciasta, a może sera. Stawiam jednak na ser, bo robię pierogi w kilku opcjach ( ser, jagody, truskawki) i tylko te z serem się rozlatywały.
Odp: Pierogi z serem
mocsłodkości
Możesz go użyć ale moim zdaniem lepszy jest taki nie zmielony. Ten z wiaderka lubi rozmoczyć ciasto i wylatywać podczas gotowania.
Pierogi z serem
lukrowanepierniczki