Osobiście nie polecam mrożenia pizzy z dodatkami przed upieczeniem. Ja raz tak zrobiłam i pizza poszła do wyrzucenia. Może to była moja wina, a może zawiniła zamrażarka, ale pizza była okropna. Ciasto nie wyrosło a składniki wyglądały dość makabrycznie.
Ja osobiście mrożę surowe ciasto. Wyjmuję je dzień wcześniej, żeby spokojnie się rozmroziło, ponownie zarabiam jeśli to konieczne dosypuję mąki, odstawiam na chwilę, potem rozciągam ciasto, dodaję sos, dodatki, posypuję serem i piekę
Mroził ktoś domowej roboty pizzę? Lepiej zamrozić taką upieczoną czy może taką surową? Jak surową to z dodatkami czy bez? Mąż zrobił za dużo ciasta na pizzę, a szkoda wyrzucić. Macie jakiś pomysł?
Pizza mrożenie
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Pizza mrożenie
ciasteczka
Odp: Odp: Pizza mrożenie
mocsłodkości
Odp: Pizza mrożenie
misia5
Pizza mrożenie
mocsłodkości