po wczorajszej wiadomości od Wróżki Termar , że mój przepis jest w gazetce z samego rana poleciałam do kiosku i zakupiłam je
Zajrzałam a tam moje wiatraczki Ktoś do mnie pisał w tej sprawie jakiś czas temu, ale zupełnie o tym zapomniałam
po wczorajszej wiadomości od Wróżki Termar , że mój przepis jest w gazetce z samego rana poleciałam do kiosku i zakupiłam je
Zajrzałam a tam moje wiatraczki Ktoś do mnie pisał w tej sprawie jakiś czas temu, ale zupełnie o tym zapomniałam
Gartuluje Wam dziewczyny! Masz super rodzinke Termar! Moze i mnie gdzies ktos w jakiejs gazecie wypatrzy?
Dziękuję Sarenko...
A ja będę wypatrywała Twojego przepisu... Prawdę powiedziawszy, to nie przeglądałam jeszcze dokładnie całej gazetki.. może znajdę..jeśli nie w tej to w innej?
Pochwalę się
Obserwuj wątekOdp: Pochwalę się
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Pochwalę się
Doro
Napewno ucieszylas sie
Odp: Odp: Odp: Pochwalę się
misia53
Odp: Odp: Pochwalę się
Pyza
Odp: Pochwalę się
Bahus
Natala1210
kinga
Bahus
Termar
Dziękuję Sarenko...
A ja będę wypatrywała Twojego przepisu... Prawdę powiedziawszy, to nie przeglądałam jeszcze dokładnie całej gazetki.. może znajdę..jeśli nie w tej to w innej?
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Pochwalę się
Termar
Pyzuniu.. są Twoje "Wiatraczki"