Na 100% pociąg Jest kilka powodów Po pierwsze cała nasza rodzina uwielbia podróżować pociągiem. Jeździmy nim bardzo często Po drugie uwielbiamy oglądać świat z ziemi A po trzecie mój mąż za żadne skarby tego świata nie wsiądzie do samolotu Prędzej pójdzie na drugi koniec Polski na nogach niż postawi nogę na pokładzie samolotu
Jeśli mielibyście wybór czy nad morze udać się pociągiem albo samolotem co byście wybrali i dlaczego?
Zapomniałam dopisać, że fakt iż samolotem dotrą nad morze zdecydowanie szybciej też mnie nie przekonuje Za to mój mąż wybrałby samolot, bo nie lubi siedzieć za długo bezczynnie
Pociąg czy samolot?
Obserwuj wątekOdp: Pociąg czy samolot?
skuter5
Ja wybrałbym samolot, a żona jako wielbicielka kolei wybrałby pociąg
Odp: Odp: Pociąg czy samolot?
misia5
Odp: Pociąg czy samolot?
robaczek
Ja wybieram samolot Z dwóch powodów. Po pierwsze jest zdecydowanie szybciej i człowiek jak wysiada z samolotu nie jest zmęczony. A po drugie wygodniej
mocsłodkości
Zapomniałam dopisać, że fakt iż samolotem dotrą nad morze zdecydowanie szybciej też mnie nie przekonuje Za to mój mąż wybrałby samolot, bo nie lubi siedzieć za długo bezczynnie
mocsłodkości
Ja wybrałabym pociąg Nie żebym się bała latać czy coś w ten deseń Jedak lubię oglądać świat zza okna pociągu
Pociąg czy samolot?
biedroneczki