Wszelkie akcesoria jakie znajdują się w mojej kuchni nabyłam na stronie electro.pl Dostałam tu, coś czego nie widziałam w naszych sklepach, a
mianowicie mate przeciw pleśniową. Za jakiś czas napisze jak się sprawdza.
hmm. świetne , naprawdę super. Przydałoby się właśnie jeszcze trochę dodatków, ale takich, żeby główny obiekt był na pierwszym planie super kolorowo, uwielbiam takie klimaty
Chciała bym przedstawić Wam mojego TWORA to jest bloga. Jestem totalnie zielona jak szczypiorek na wiosnę jeśli chodzi o prowadzenie blogów. Więc stawiając moje pierwsze kroczki chciała bym abyście spróbowali i ocenili jak dobre ciocie i wujkowie. Blog doprawiony jest szczyptą głupkowatego humoru oraz podawanego z sosem z przeżyć dwójki wytatuowanych wariatów lubiących relaksować się przy garach.
Serdecznie zapraszam na PokolorowaniWKuchni.blogspot.com
Pokolorowani W Kuchni
Obserwuj wątekOdp: Pokolorowani W Kuchni
marynio
mianowicie mate przeciw pleśniową. Za jakiś czas napisze jak się sprawdza.
Odp: Odp: Pokolorowani W Kuchni
Pozioma
Odp: Pokolorowani W Kuchni
thegrooba
olmanka
Odp: Odp: Pokolorowani W Kuchni
Pozioma
agabi22
Pokolorowani W Kuchni
Pozioma
Chciała bym przedstawić Wam mojego TWORA to jest bloga. Jestem totalnie zielona jak szczypiorek na wiosnę jeśli chodzi o prowadzenie blogów. Więc stawiając moje pierwsze kroczki chciała bym abyście spróbowali i ocenili jak dobre ciocie i wujkowie. Blog doprawiony jest szczyptą głupkowatego humoru oraz podawanego z sosem z przeżyć dwójki wytatuowanych wariatów lubiących relaksować się przy garach.
Serdecznie zapraszam na PokolorowaniWKuchni.blogspot.com