nie znam przepisu na potrawę z Końskich zwaną tam kuglem .
pamiętam że były to tarte ziemniaki doprawione przyprawami ,mięso wołowe pokrojone w kostkę ,boczek i pieczone w piecu chlebowym lecz jak długo ? czy mięso trzeba najpierw podsmażyć ? Jeżeli ktoś wie proszę o pomoc.
Ja robię dwa rodzaje babki ziemniaczanej ( kugelis) - jedną z boczkiem - drugą bez mięsa . A przepisów na Babkę ziemniaczana znajdziesz na stronie tyle, ze głowa boli. Wrzuć w wyszukiwarkę hasło Babka ziemniaczana - wyskoczy Ci 48 stron po 10 przepisów na każdej. Na pewno znajdziesz wśród nich taki który będzie Ci odpowiadał
nie znam przepisu na potrawę z Końskich zwaną tam kuglem .
pamiętam że były to tarte ziemniaki doprawione przyprawami ,mięso wołowe pokrojone w kostkę ,boczek i pieczone w piecu chlebowym lecz jak długo ? czy mięso trzeba najpierw podsmażyć ? Jeżeli ktoś wie proszę o pomoc.
potrawa którą jadłem raz
Obserwuj wątekOdp: potrawa którą jadłem raz
Babciagramolka
Ja robię dwa rodzaje babki ziemniaczanej ( kugelis) - jedną z boczkiem - drugą bez mięsa . A przepisów na Babkę ziemniaczana znajdziesz na stronie tyle, ze głowa boli. Wrzuć w wyszukiwarkę hasło Babka ziemniaczana - wyskoczy Ci 48 stron po 10 przepisów na każdej. Na pewno znajdziesz wśród nich taki który będzie Ci odpowiadał
potrawa którą jadłem raz
WOJCIECH1953
pamiętam że były to tarte ziemniaki doprawione przyprawami ,mięso wołowe pokrojone w kostkę ,boczek i pieczone w piecu chlebowym lecz jak długo ? czy mięso trzeba najpierw podsmażyć ? Jeżeli ktoś wie proszę o pomoc.