A mi taki jeden program zrobił prima aprilis. I mi jedna osoba nie chciała uwierzyć w to co ja widzę, bo myślała, że ją chce nabrać. Nawet zrzuty ekranu nie pomogły Twierdziła, że sama zrobiłam Ale bym była szczęśliwa jakbym takim zdolnym grafikiem była
A kilka lat temu właśnie w prima aprilis moje dziecko po raz pierwszy zaczęło mnie kopać Niezapomniany dzień tym bardziej że taka jedna wredota ( po mojemu smoczyca ) wmawiała mi, że ją kłamię bo już dawno powinno mnie kopać i że pewno nie żyje.
zmieniono 2 razy (ostatnio 02 kwi 2012 10:27 przez misia5)
no to z grubej rury pojechała
mnie mój mąż zawołał rano, że mamy sarnę w ogrodzie - zerwałam się z łóżka, przebiegłam pół domu do okna a on stoi i się śmieje...
W tym roku mnie nikt nie wkręcił.
Ale w zeszłym roku siostra mnie wkręciła ale tak na poważnie.Zrobiła nam kawał i umarła ;( Teraz już sie boję Pryma Aprilis
Prima Aprilis - kogo wkręciliście?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Prima Aprilis - kogo wkręciliście?
misia5
A kilka lat temu właśnie w prima aprilis moje dziecko po raz pierwszy zaczęło mnie kopać Niezapomniany dzień tym bardziej że taka jedna wredota ( po mojemu smoczyca ) wmawiała mi, że ją kłamię bo już dawno powinno mnie kopać i że pewno nie żyje.
Odp: Odp: Prima Aprilis - kogo wkręciliście?
darmiona
mnie mój mąż zawołał rano, że mamy sarnę w ogrodzie - zerwałam się z łóżka, przebiegłam pół domu do okna a on stoi i się śmieje...
Odp: Prima Aprilis - kogo wkręciliście?
evita0007
W tym roku mnie nikt nie wkręcił.
Ale w zeszłym roku siostra mnie wkręciła ale tak na poważnie.Zrobiła nam kawał i umarła ;( Teraz już sie boję Pryma Aprilis
Prima Aprilis - kogo wkręciliście?
darmiona