Problem

Obserwuj wątek

Odp: Problem

kamil0993
  • kamil0993

  • Posty: 105
  • Przepisy: 39
  • Artykuły: 52
problemem może być także gazowy piekarnik, który nierówno piecze, w elektrycznym nie ma takich problemów

Odp: Problem

aDzius04
  • aDzius04

  • Posty: 145
  • Przepisy: 24
  • Artykuły: 7
możliwe że dałeś za dużo drożdży albo niedokładnie wymieszałeś ciasto...

Problem z chlebem

czarek_g
  • czarek_g

  • Posty: 1
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
piekłem chleb 1-wszy raz, nie wiem co zrobiłem źle; skórka górna ładnie upieczona natomiast w środku dziura, od dna na około 5 mm zakalec nie wiem w czym problem ............? POMOCY !
Czarek

Odp: Problem

Diana
  • Diana

  • Posty: 2
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Wieprzowina...Kombinowalam i kombinowalam...Dodalam czerwonego slodkiego wina i nawet udalo mi sie zneutralizowac troche ostrosc...Calkiem fajnie wyszlo.Ale dzikuje za podpowiedz.

Odp: Problem

astra
  • astra

  • Posty: 605
  • Przepisy: 37
  • Artykuły: 0
Nie napisałaś co to za mięso. Mozesz uratować je sosem.... zrób do niego np. sos pieczarkowy . Mozna też dodać do mięsa jarzyny w sosie beszamelowym.

Problem

Diana
  • Diana

  • Posty: 2
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Mam maly problem,a musze wypasc dobrze.Dodalam do miesa zbyt duza ilosc czosnku i nie wiem jak uratowac mieso.Pieklam je godzine i wiem juz,ze jest zbyt ostre...

Odpowiedz na/ edytuj Problem