I musisz o tym zameldować wszystkim na forum ? ,, Bardzo ,, Ci Gusiu dziękuję ,że napisałas o tym że wypełniłaś ankietę . O niczym innym nie marzyłam od rana tylko o tym żeby sie dowiedziec czy to zrobisz . Zlituj sie dziewczyno nad nami bo juz sie boje wchodzic na forum . To co robisz to jest trollowanie .
produkty regionalne i tradycyjne
Obserwuj wątekOdp: produkty regionalne i tradycyjne
dzejlo
Odp: Odp: produkty regionalne i tradycyjne
Babciagramolka
I musisz o tym zameldować wszystkim na forum ? ,, Bardzo ,, Ci Gusiu dziękuję ,że napisałas o tym że wypełniłaś ankietę . O niczym innym nie marzyłam od rana tylko o tym żeby sie dowiedziec czy to zrobisz . Zlituj sie dziewczyno nad nami bo juz sie boje wchodzic na forum . To co robisz to jest trollowanie .
Odp: produkty regionalne i tradycyjne
gusia1000
produkty regionalne i tradycyjne
Jestem studentką czwartego roku Międzywydziałowego Studium Towaroznawstwa w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.
Aktualnie piszę pracę inżynierską pod tytułem „Rola produktów regionalnych i tradycyjnych w budowaniu konkurencyjnej oferty rynkowej”.
Uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety, której celem jest określenie stosunku polskich konsumentów do produktów tego typu.
Badanie jest całkowicie anonimowe, a uzyskane wyniki posłużą jedynie jako dane do zestawień zbiorczych w części badawczej mojej pracy.
http://www.ankietka.pl/ankieta/51126/zywnosc-tradycyjna-i-regionalna-w-opinii-i-zachowaniach-polskich-konsumentow.html