W sklepach można kupić różnego rodzaju przekąski z chleba. Próbował ktoś takie co zrobić samemu w domu?
Nie wiem czy chodzi Ci o to o co mi po przeczytaniu Twojego postu, ale napiszę co ja bym zrobiła by takie coś przygotować. Chleb tostowy pokroiłabym na paski (jak frytki) i dała na kilka minut do piekarnika nagrzanego do 100 stopni. W międzyczasie przygotowałabym mieszankę przypraw np. oliwa z oliwek plus suszone zioła lub czerwona papryka. Za pomocą pędzelka naniosłabym mieszankę na każdy kawałek chleba (z każdej strony) i piekła jeszcze chwilę w trochę wyższej temperaturze. Potem ostudzić i można zajadać Tylko muszą być chrupiące Jakby co można zawsze podnieść temperaturę, ale pilnować by się nie spaliły
O takie coś właśnie mi chodziło Dzięki na naprowadzenie. Spróbuje je zrobić
W sklepach można kupić różnego rodzaju przekąski z chleba. Próbował ktoś takie co zrobić samemu w domu?
Nie wiem czy chodzi Ci o to o co mi po przeczytaniu Twojego postu, ale napiszę co ja bym zrobiła by takie coś przygotować. Chleb tostowy pokroiłabym na paski (jak frytki) i dała na kilka minut do piekarnika nagrzanego do 100 stopni. W międzyczasie przygotowałabym mieszankę przypraw np. oliwa z oliwek plus suszone zioła lub czerwona papryka. Za pomocą pędzelka naniosłabym mieszankę na każdy kawałek chleba (z każdej strony) i piekła jeszcze chwilę w trochę wyższej temperaturze. Potem ostudzić i można zajadać Tylko muszą być chrupiące Jakby co można zawsze podnieść temperaturę, ale pilnować by się nie spaliły
Przekąski z chleba
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Przekąski z chleba
mocsłodkości
Odp: Odp: Przekąski z chleba
biedroneczki
O takie coś właśnie mi chodziło Dzięki na naprowadzenie. Spróbuje je zrobić
Odp: Przekąski z chleba
ciasteczka
Nie wiem czy chodzi Ci o to o co mi po przeczytaniu Twojego postu, ale napiszę co ja bym zrobiła by takie coś przygotować. Chleb tostowy pokroiłabym na paski (jak frytki) i dała na kilka minut do piekarnika nagrzanego do 100 stopni. W międzyczasie przygotowałabym mieszankę przypraw np. oliwa z oliwek plus suszone zioła lub czerwona papryka. Za pomocą pędzelka naniosłabym mieszankę na każdy kawałek chleba (z każdej strony) i piekła jeszcze chwilę w trochę wyższej temperaturze. Potem ostudzić i można zajadać Tylko muszą być chrupiące Jakby co można zawsze podnieść temperaturę, ale pilnować by się nie spaliły
Przekąski z chleba
biedroneczki