"no a zeby lepiej wygladal stol to dania glowne dopeln jakimis malymi przekaskami typu nie wiem.. np salatka nicejska neptuna, bedzie wygladac ze przygotowales duzo" spodobal mi sie ten pomysl, bo mozna wiele podac a malo sie napracowac
Filety z dorsza natrzeć solą i pieprzem. Do garnka wlać wodę, zagotować, dodać sok z cytryny. Dodać rybę. Pory umyć, odrzucić zielone części. Części białe pokroić w cienkie plasterki. Pieczarki oczyścić, umyć i pokroić w paseczki. Dodać wraz z porami do ryby. Dusić pod przykryciem na bardzo małym ogniu 0k. 15 min. W połowie duszenia dodać zioła
izabelka19 ale o jakim pomysle mowisz bo ja chyba nie widze tej wiadomosci?xd
no a zeby lepiej wygladal stol to dania glowne dopeln jakimis malymi przekaskami typu nie wiem.. np salatka nicejska neptuna, bedzie wygladac ze przygotowales duzo
Skoro ta kolacja jest dla rodziców to przygotuj dania które oni najbardziej lubia. Skorzystaj z wypróbowanych przepisów. I radziłabym powstrzymanie sie przed eksperymentami bo nie ma nic gorszego jak nieudana potrawa lub cos co raczej nie przypadnie rodzicom do gustu.
Przepis na uroczysta kolacje dla rodziców
Obserwuj wątekOdp: Przepis na uroczysta kolacje dla rodziców
gusia1000
Możesz podpytać też i to nic złego.
Odp: Przepis na uroczysta kolacje dla rodziców
izabelka19
"no a zeby lepiej wygladal stol to dania glowne dopeln jakimis malymi przekaskami typu nie wiem.. np salatka nicejska neptuna, bedzie wygladac ze przygotowales duzo" spodobal mi sie ten pomysl, bo mozna wiele podac a malo sie napracowac
helcia
izabelka19 ale o jakim pomysle mowisz bo ja chyba nie widze tej wiadomosci?xd
izabelka19
malymarek
helcia
malymarek