Jak uratować przesolony gulasz? Coś mi się za dużo soli dodało i teraz istna kopalnia soli
Nie wiem jak bardzo go przesoliłaś. Kopalnia soli to brzmi dość dramatycznie, ale możesz do niego dodać surowe ziemniaki i w nim go ugotować. Jeśli jest mega słony to proponuję odlać część płynu, wlać rosół lub wodę i dopiero wtedy dodać ziemniaki.
Spróbuję te ziemniaki, bo gulasz siedzie w lodówce i czeka.
Jak uratować przesolony gulasz? Coś mi się za dużo soli dodało i teraz istna kopalnia soli
Nie wiem jak bardzo go przesoliłaś. Kopalnia soli to brzmi dość dramatycznie, ale możesz do niego dodać surowe ziemniaki i w nim go ugotować. Jeśli jest mega słony to proponuję odlać część płynu, wlać rosół lub wodę i dopiero wtedy dodać ziemniaki.
Przesolony gulasz
Obserwuj wątekOdp: Przesolony gulasz
mocsłodkości
Odp: Odp: Odp: Przesolony gulasz
ciasteczka
Moja mama dawał czerstwy. Świeży by się rozleciał i pływał po całym garnku.
Odp: Odp: Przesolony gulasz
robaczek
A te skórki to ze świeżego chleba czy takiego czerstwego?
Odp: Odp: Przesolony gulasz
robaczek
Spróbuję te ziemniaki, bo gulasz siedzie w lodówce i czeka.
Odp: Przesolony gulasz
ciasteczka
Możesz też dodać skórki chleba. One pochłoną sól. Moja mama tak robiła.
Odp: Przesolony gulasz
misia5
Nie wiem jak bardzo go przesoliłaś. Kopalnia soli to brzmi dość dramatycznie, ale możesz do niego dodać surowe ziemniaki i w nim go ugotować. Jeśli jest mega słony to proponuję odlać część płynu, wlać rosół lub wodę i dopiero wtedy dodać ziemniaki.
Przesolony gulasz
robaczek