Generalnie produkty marki Bosch bardzo fajnie sie sprawdzają,są wysokiej jakości,ale też i odpowiednio droższe,jeżeli chcesz naprawde funkcjonalnego robota kuchennego to koszt około 2 tyś zł.
Witajcie. jestem nowym właścicielem speedcooka i jak na to co już w nim przygotowałam , to mogę polecić z czystym sumieniem. W tym czasie kiedy speedcook gotuje ja mam czas na inne zadania :-) nie tylko w kuchni.
dla uzupełnienia robota możesz się doposażyć w wielofunkcyjne urządzenie varadero, możesz w nim piec ciasto, smażyć kotlety, gotować na parze,z robić frytki czy omlety a nawet gofry niestety to również podobnie jak thermomix kosztuje swoją cenę, za to komfort gotowania nie do porównania
jak chcesz mieć wszystko to trudno znaleźć rozsądną kwotę. Najbardziej wszechstronny jest Thermomix lub Kohersen ale ta przyjemność kosztuje kilka tysięcy. Są też polskie odpowiedniki do 2 tysięcy
Witam,
Jestem nowym użytkownikiem i zaczynam gotować w domu dopiero(to długa historia
Moje pytanie brzmi jaki robot kuchenny jest dobry chciałabym mieć wszystko w 1 urządzeniu za rozsądną kwotę. Widzę że pomagacie sobie i doradzacie i wiem że są tutaj osoby z wieloletnim stażem w kuchni w pichceniu)będę wdzięczna za pomoc
Ania
Odpowiedz na/ edytuj Robot kuchenny proszę o pomoc
Robot kuchenny proszę o pomoc
Obserwuj wątekOdp: Robot kuchenny proszę o pomoc
Gastosklep_pl
Odp: Odp: Robot kuchenny proszę o pomoc
kroliczek77
Odp: Robot kuchenny proszę o pomoc
Boloo
Odp: Odp: Robot kuchenny proszę o pomoc
panibiszkopcik
Nioleq
p.jola1
Robot kuchenny proszę o pomoc
Nioleq
Jestem nowym użytkownikiem i zaczynam gotować w domu dopiero(to długa historia
Moje pytanie brzmi jaki robot kuchenny jest dobry chciałabym mieć wszystko w 1 urządzeniu za rozsądną kwotę. Widzę że pomagacie sobie i doradzacie i wiem że są tutaj osoby z wieloletnim stażem w kuchni w pichceniu)będę wdzięczna za pomoc
Ania