Rodzynki do wypieków

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Rodzynki do wypieków

mocsłodkości
Ja kupuję zarówno te duże mięsiste jak i te malutkie czarne - koryntki o ile się nie mylę. Koryntki dodaję do ciastek i babeczek. Te mięsiste do sernika, bo lubimy takie ogromne rodzynki w tym właśnie cieście

Odp: Odp: Rodzynki do wypieków

biedroneczki
Ja wybieram duże i mięsiste. Uwielbiam je nie tylko w ciastach czy ciasteczkach ale i jako przekąskę jak mi się chce czegoś słodkiego a niczego takiego w domu nie ma. Rodzynki za to mam zawsze  

Odp: Rodzynki do wypieków

Kira.Kowalska
Ja kupuję ... ( usunięte przez moderatora). Są takie dorodne, i słodkie, znakomite do wypieków i jako przekąska.

Rodzynki do wypieków

ciasteczka
Na rynku dostępny jest szereg przeróżnych odmian rodzynek. Jakich najczęściej używacie do wypieków? Wolicie jasne czy ciemne? Bardziej wysuszone czy mięsiste?

Odpowiedz na/ edytuj Rodzynki do wypieków