Ja kupuję zarówno te duże mięsiste jak i te malutkie czarne - koryntki o ile się nie mylę. Koryntki dodaję do ciastek i babeczek. Te mięsiste do sernika, bo lubimy takie ogromne rodzynki w tym właśnie cieście
Ja wybieram duże i mięsiste. Uwielbiam je nie tylko w ciastach czy ciasteczkach ale i jako przekąskę jak mi się chce czegoś słodkiego a niczego takiego w domu nie ma. Rodzynki za to mam zawsze
Na rynku dostępny jest szereg przeróżnych odmian rodzynek. Jakich najczęściej używacie do wypieków? Wolicie jasne czy ciemne? Bardziej wysuszone czy mięsiste?
Rodzynki do wypieków
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Rodzynki do wypieków
mocsłodkości
Odp: Odp: Rodzynki do wypieków
biedroneczki
Odp: Rodzynki do wypieków
Kira.Kowalska
Rodzynki do wypieków
ciasteczka