Rozgotowałam kalafior, który miał być dodatkiem do obiadu. Co można z niego zrobić?
Taki kalafior możesz wykorzystać do zrobienia placuszków wegetariańskich. Jest sporo przepisów na takie placuszki na Gotujmy. Jakby co pisz poszukam kilka przepisów i dam Ci do nich linki.
Fajny pomysł z tymi placuszkami. Ja robiłam brokułowe. Z kalafiora nie próbowałam.
Rozgotowałam kalafior, który miał być dodatkiem do obiadu. Co można z niego zrobić?
Taki kalafior możesz wykorzystać do zrobienia placuszków wegetariańskich. Jest sporo przepisów na takie placuszki na Gotujmy. Jakby co pisz poszukam kilka przepisów i dam Ci do nich linki.
Rozgotowany kalafior
Obserwuj wątekOdp: Odp: Rozgotowany kalafior
mocsłodkości
Zupę krem robiłam Jest genialna. Ja dla zagęszczenia dodawałam jeszcze ziemniaki
Odp: Odp: Rozgotowany kalafior
mocsłodkości
Fajny pomysł z tymi placuszkami. Ja robiłam brokułowe. Z kalafiora nie próbowałam.
Odp: Rozgotowany kalafior
ciasteczka
Ja bym zrobiła zupę krem Jak jest go dużo to wystarczy zalać go rosołem, zagotować i zmiksować. Potem możesz dodać śmietanę choć nie jest to konieczne
Odp: Rozgotowany kalafior
misia5
Rozgotowany kalafior
biedroneczki