O tak. Z tym przeciąganiem w piekarniku to istna plaga Ostatnio spaliłem bułki, bo zapomniałem że je piekę i zagadałem się z kolegą Spaliły się na węgiel. Dopiero jak zaczęło śmierdzieć zerwałem się na równe nogi, ale niestety poszły do kosza. Przy następnej porcji siedziałem pod piekarnikiem żebym czasem o nich nie zapomniał
Czym posmarować wierzch ciasta drożdżowego żeby było ładne rumiane i apetyczne? Próbowałem żółtkiem, ale przy pieczeniu się spiekało i wyglądało jakby góra ciasta była spalona.
Ja smaruję całym jajkiem rozmieszanym bardzo dokładnie. Zawsze wychodzi rumiane chyba, że zapomnę, że coś piekę i to spalę Jednak to już inna historia
Czym posmarować wierzch ciasta drożdżowego żeby było ładne rumiane i apetyczne? Próbowałem żółtkiem, ale przy pieczeniu się spiekało i wyglądało jakby góra ciasta była spalona.
Następnym razem jak będziesz robił ciasto drożdżowe wierzch posmaruj żółtkiem rozrobionym z mlekiem. Nie nakładaj zbyt dużej ilości. Wystarczy niewielka ilość
Czym posmarować wierzch ciasta drożdżowego żeby było ładne rumiane i apetyczne? Próbowałem żółtkiem, ale przy pieczeniu się spiekało i wyglądało jakby góra ciasta była spalona.
Rumiane ciasto drożdżowe
Obserwuj wątekOdp: Odp: Rumiane ciasto drożdżowe
skuter5
Odp: Rumiane ciasto drożdżowe
biedroneczki
Ja smaruję całym jajkiem rozmieszanym bardzo dokładnie. Zawsze wychodzi rumiane chyba, że zapomnę, że coś piekę i to spalę Jednak to już inna historia
Odp: Odp: Odp: Rumiane ciasto drożdżowe
skuter5
Odp: Odp: Rumiane ciasto drożdżowe
mocsłodkości
Odp: Rumiane ciasto drożdżowe
ciasteczka
Następnym razem jak będziesz robił ciasto drożdżowe wierzch posmaruj żółtkiem rozrobionym z mlekiem. Nie nakładaj zbyt dużej ilości. Wystarczy niewielka ilość
Rumiane ciasto drożdżowe
skuter5