Rybne paluszki

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Rybne paluszki

skuter5
  • skuter5

  • Posty: 650
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Potwierdzam Miruna jest najlepsza. Sprawdziłem

Odp: Odp: Rybne paluszki

robaczek
  • robaczek

  • Posty: 483
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Ja kupuję gotowe. Tylko takie droższe a nie te, które mają więcej panierki niż wsadu i tak wątpliwej jakości. Ich to nawet kot jeść nie chciał a normalnie zjadł by wszystko.

Odp: Rybne paluszki

mocsłodkości
biedroneczki napisał(a):

Z jakiej ryby najlepiej zrobić rybne paluszki? Potrzebuję taką, która nie będzie się rozpadała przy smażeniu. Macie jakiś pomysł?


Swego czasu kupowałam takie rybne paluszki. Teraz robię je sama. Wcześniej z dorsza, a teraz z miruny. Ma fajne delikatne mięso. I nie ma na niej makabrycznie dużo glazury.

Odp: Odp: Rybne paluszki

mocsłodkości
Swego czasu kupowałam takie rybne paluszki. Teraz robię je sama. Wcześniej z dorsza, a teraz z miruny. Ma fajne delikatne mięso. I nie ma na niej makabrycznie dużo glazury.

Odp: Rybne paluszki

misia5
  • misia5

  • Posty: 1875
  • Przepisy: 585
  • Artykuły: 0
biedroneczki napisał(a):

Z jakiej ryby najlepiej zrobić rybne paluszki? Potrzebuję taką, która nie będzie się rozpadała przy smażeniu. Macie jakiś pomysł?


Ja do robienia rybnych paluszków ( zresztą nie tylko paluszków) zawsze używam ryby co się zwie miruna  

Rybne paluszki

biedroneczki
Z jakiej ryby najlepiej zrobić rybne paluszki? Potrzebuję taką, która nie będzie się rozpadała przy smażeniu. Macie jakiś pomysł?

Odpowiedz na/ edytuj Rybne paluszki