Ja kupuję gotowe. Tylko takie droższe a nie te, które mają więcej panierki niż wsadu i tak wątpliwej jakości. Ich to nawet kot jeść nie chciał a normalnie zjadł by wszystko.
Z jakiej ryby najlepiej zrobić rybne paluszki? Potrzebuję taką, która nie będzie się rozpadała przy smażeniu. Macie jakiś pomysł?
Swego czasu kupowałam takie rybne paluszki. Teraz robię je sama. Wcześniej z dorsza, a teraz z miruny. Ma fajne delikatne mięso. I nie ma na niej makabrycznie dużo glazury.
Swego czasu kupowałam takie rybne paluszki. Teraz robię je sama. Wcześniej z dorsza, a teraz z miruny. Ma fajne delikatne mięso. I nie ma na niej makabrycznie dużo glazury.
Rybne paluszki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Rybne paluszki
skuter5
Odp: Odp: Rybne paluszki
robaczek
Odp: Rybne paluszki
mocsłodkości
Swego czasu kupowałam takie rybne paluszki. Teraz robię je sama. Wcześniej z dorsza, a teraz z miruny. Ma fajne delikatne mięso. I nie ma na niej makabrycznie dużo glazury.
Odp: Odp: Rybne paluszki
mocsłodkości
Odp: Rybne paluszki
misia5
Ja do robienia rybnych paluszków ( zresztą nie tylko paluszków) zawsze używam ryby co się zwie miruna
Rybne paluszki
biedroneczki