Kiedyś wyczytałem w prasie że aż 90% mężczyzn nosi np niedopasowane slipki. Co myślicie o męskiej bieliźnie kuszącej seksownej i odważnej?
co masz na myśli pisząc seksowna a może stringi Ciekawe czy dziewczyny lubią jak ich mężczyźni noszą stringi
Mój mąż jak zaproponowałam mu żeby zobaczył jak się wygodnie chodzi w stringach odpowiedział: "Ja nie lubię jak coś mi włazi w tyłek"
Kilka lat temu dostałem na imieniny od żony mojego przyjaciela (znanej z dużego poczucia humoru) bokserki w taki mały wzorek. Ponieważ wzorek był bardzo mały nie zwróciłem na niego uwagi. Dopiero ich syn (wtedy miał 10 lat) po oglądnięciu mojego prezentu stwierdził..."wujku te gatki są w chujki " Oczywiście natychmiast "oberwał" od ojca, a ja o mało co nie spadłem z krzesła ze śmiechu. Okazało się że ten wzorek to były faktycznie małe, gęsto zrozmieszczone w rzędach i kolumnach penisy. .
Sekrety męskości...
Obserwuj wątekOdp: Odp: Sekrety męskości...
margolata
Ciekawe jak wytrzymują ci faceci co tańczą dla kobiet chippendalesi "cipendejlsi" czy jakoś tak jeszcze nie miałam okazji być na takim występie
Odp: Sekrety męskości...
luna19
Bahus
margolata
margolata
co masz na myśli pisząc seksowna a może stringi Ciekawe czy dziewczyny lubią jak ich mężczyźni noszą stringi
Mój mąż jak zaproponowałam mu żeby zobaczył jak się wygodnie chodzi w stringach odpowiedział: "Ja nie lubię jak coś mi włazi w tyłek"
Odp: Odp: Odp: Sekrety męskości...
margolata
Dziękuję Mój Synuś Szymonek
Odp: Odp: Sekrety męskości...
Bahus
A powiedz mi co to za obywatel na avatarku ?...śliczne maleństwo.
margolata
Bahus
Odp: Odp: Sekrety męskości...
teresa.rembiesa
Ja też się uśmiałam czytając to oczywiście.