Co do wódki smakowej to na pewno nie może to być nic kwaśnego jak limonka czy cytryna,a bardziej w kierunku czegoś słodkiego,pomarańcz lub poziomka na pewno się nada.
Korci mnie żeby to zrobić lubię wynalazki kiedyś zrobiłam "pijane misie" - po pojemnika z misiami nalałam wódki smakowej i powiem Wam - misie wypiły ją przez noc A jak urosły ...
Dokładnie. Pomyśleć trzeba o tym, że jakościowo dobra wódka jak będzie to się zrobi z tego na pewno czy dobra nalewka czy likier czy co tam innego. Ja ostatnio robiłem na bazie % z wódek raciborskich. Jest taka wódka raciborska złota – normalnie 40% - bardzo dobra w smaku, nie pachnie spirytem. Z takiej wódki dobre rzeczy wychodzą.
Skitelsowka jest bardzo dobra, i mozna ja tez bardzo szybko zrobic Ale ze swojej storny polecam [url=http://biznes.trojmiasto.pl/Browar-Amber-najlepszym-browarem-sredniej-wielkosci-w-Polsce-n76970.html]Piwo Amber[/url]
Kac jest po każdym alkoholu jeżeli oczywiście przesadzisz z wypitą ilością. Akurat to połączenie skittles jest bardzo słodkie w moim odczuciu w sam raz dla kobiet jako drink.
Skittlesówka
Obserwuj wątekOdp: Skittlesówka
WinoToskanii_pl
Odp: Odp: Skittlesówka
ewela24
Odp: Skittlesówka
rudapietrucha
ewela24
Odp: Odp: Skittlesówka
henioW