Trochę sytuacja się zmieniała od ostatniego zamieszczonego posta w tym wątku. Sklepy internetowe to na chwilę obecną możliwość uniknięcia tłumów w Biedronce i w Lidu czy w innych marketach, a do tego zakupy zawsze masz przyniesione przez sympatycznego Pana Kuriera do domu, za co im tu serdecznie dziękuję i doceniam bo zazwyczaj paczuszki, które do mnie przychodzą nie są lekkie. Ponieważ lubię gotować i piec oraz zależy mi na jakości polecam z całego serca sklep JedzPij.pl - kuknijcie na ofertę. Oprócz mąki (nie wiem jak bio - bo nie korzystałam) z której piekę regularnie chlebuś to zamawiam też ryże, kasze i owoce suszone na zdrowe przekąski.
Akurat jeżeli chodzi o sklepy internetowe to osobiście jestem ich wielkim zwolennikiem , możemy znaleźć tam wszystko czego potrzebujemy i w dodatku ceny są zdecydowanie niższe.
Ja podobnie jak Przedmówcy, także dosyć często robię zakupy w sklepach internetowych, zarówno jeżeli chodzi o akcesoria do kuchni, żywność jak i sprzęt agd, wystarczy tylko mieć swój dobry i sprawdzony adres na którym się nie zawiedziemy.
W sklepach internetowych najczęściej szukam małych i dużych gadżetów kuchennych oraz różnych datków. Kupuję też różne przyprawy oraz dekoracje cukiernicze, których potem używam do dekorowania babeczek lub ciast.
Sklepy internetowe - ankieta
Obserwuj wątekOdp: Sklepy internetowe - ankieta
AnKar
Odp: Odp: Odp: Sklepy internetowe - ankieta
zbysiowa
Odp: Odp: Sklepy internetowe - ankieta
antygen
Odp: Sklepy internetowe - ankieta
All4gastro_pl
Odp: Odp: Sklepy internetowe - ankieta
Kwoczka
Odp: Sklepy internetowe - ankieta