O w końcu jakiś owoc który lubię.Wręcz uwielbiam Slifki wengierki ,takie prosto z sadu u babci mniam
A kiedyś przez przypadek w bójce dostałam w czoło nad okiem to dopiero miałam i śliwkę i limo w kolorze wengierki hahahahahahaha to były czasy niezapomniane
A kto wie co to jest hlep
Swego czasu moja Mama pracując w Sanepidzie dostała dużą partię towarów z jakiegoś statku obcej bandery do zbadania . Jako że produktów było masa i to niektóre zupełnie nie znane zaczeli pracę od sortowania .Wybierali te znane odkreślając z listy .
Tajemniczy hlep ostał się na koniec
oo lubie slifki mam jeszcze troche zamrożonych ale nie ma to jak takie sliffeczki prosto z drzeffka kompoty slifkowe, marmelady i ciasta ze slifkami hahah
Mnie sie jedna kolezanka doczepila o te danie, gdyz ja glupia, nieortograficzna istota popelnilam ten razacy blad
Co do slifek, najlepsiejszej smakujom z tartom (!), jak dla mnie i z rogalikami, w sensie rogaliki nadziewane konfitura sliwkowa
Slifki wengierki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Slifki wengierki
Dariusz
Odp: Odp: Slifki wengierki
misia5
Odp: Slifki wengierki
Doro
Ha, ha , ha, dobre to Bahus
evita0007
A kiedyś przez przypadek w bójce dostałam w czoło nad okiem to dopiero miałam i śliwkę i limo w kolorze wengierki hahahahahahaha to były czasy niezapomniane
Babciagramolka
Swego czasu moja Mama pracując w Sanepidzie dostała dużą partię towarów z jakiegoś statku obcej bandery do zbadania . Jako że produktów było masa i to niektóre zupełnie nie znane zaczeli pracę od sortowania .Wybierali te znane odkreślając z listy .
Tajemniczy hlep ostał się na koniec
luna19
Co do slifek, najlepsiejszej smakujom z tartom (!), jak dla mnie i z rogalikami, w sensie rogaliki nadziewane konfitura sliwkowa
Slifki wengierki
Bahus