Dzięki dziewczyny. Jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy W końcu śmietana nie będzie mi spływała. Zazwyczaj unikam żelatyny, bo jakoś zawsze mi się zbryla, ale muszę poćwiczyć z nią może w końcu się uda
Do śmietany możesz też dodać niewielką ilość żelatyny. Wystarczy, że łyżeczkę tego proszku przygotujesz wg przepisu na opakowaniu i schłodzone dodasz do ubijanej śmietany. Musisz tylko szybko ją rozsmarować w przeciwnym razie stężeje i będziesz miał z tym problem.
Hej Podczas ubijania śmietany możesz dodać do niej śmietanę w proszku oraz zagęstnik do śmietany. Nie wiem czy mogę podać jego nazwę na forum ( ktoś może to potraktować jako reklamę) dlatego jakby co daj znać to Ci na PW podam nazwę tego zagęstnika
Witam Mam pytanko co dodać do śmietany, żeby mi nie popłynęła od gorąca? Wystarczy dodać np. taką bitą śmietanę w proszku czy takie coś nie zda egzaminu. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.
Śmietana kremówka
Obserwuj wątekOdp: Odp: Śmietana kremówka
skuter5
Odp: Śmietana kremówka
ciasteczka
Odp: Śmietana kremówka
mocsłodkości
Śmietana kremówka
skuter5