Uwielbiam ciasteczka bananowe! Mam świetny przepis na kruche ciacha z kawałkami czekolady. Bardzo często je piekłam, bo smakowały wszystkim w domku, jednak pewnego dnia poczułam, że potrzebuję odmiany i dodałam banany. Id tamtej poru uwielbiam to połączenie! Wypróbowałyście już? Macie jakieś ciekawe przepisy?
A możesz się podzielić przepisem na te ciasteczka bananowe?
Też się dołączam do prośby o przepis. Ciasteczek z dodatkiem bananów nie jadłam. Z chęcią bym je zrobiła
Uwielbiam ciasteczka bananowe! Mam świetny przepis na kruche ciacha z kawałkami czekolady. Bardzo często je piekłam, bo smakowały wszystkim w domku, jednak pewnego dnia poczułam, że potrzebuję odmiany i dodałam banany. Id tamtej poru uwielbiam to połączenie! Wypróbowałyście już? Macie jakieś ciekawe przepisy?
"Stary" banan
Obserwuj wątekOdp: "Stary" banan
Emi Lka
Odp: Odp: Odp: "Stary" banan
biedroneczki
Też się dołączam do prośby o przepis. Ciasteczek z dodatkiem bananów nie jadłam. Z chęcią bym je zrobiła
Odp: Odp: "Stary" banan
robaczek
Odp: "Stary" banan
B.Sadowska80
biedroneczki
Odp: Odp: "Stary" banan
mocsłodkości
Zrobiłam placuszki z bananami. Masz przepis na ciasto bananowe? Chętnie wypróbuję przy najbliższej okazji
ciasteczka
Pewnie już po czasie, ale możesz zrobić placuszki lub racuszki. Doskonałe jest też ciasto bananowe.
"Stary" banan
mocsłodkości