Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Super przepisy

Kochani - super przepisy będą miały swoje oznaczenie. Czekamy tylko na projekt graficzny, który nie ma niestety szczęścia. Pierwszy projekt poszedł do kosza, drugi projekt nie spodobał się także, trzeci projekt spodobał się, ale parametrowo był za duży i się nie mieścił, czwarty projekt odpadł wczoraj też na etapie informatycznym, czekamy na kolejny. Niby prosta rzecz a prawem kaduka strasznie się ślimaczy. Ale już naprawdę niedługo wszystkie super przepisy będą miały widoczne oznaczenie i nie trzeba się będzie domyślać.

Kwestia druga - super przepisy przyznają redaktorzy - z naszej dwójki ostałam się w tym tygodniu ja jedna, bo Cherry urlopuje i udaje mi się zatwierdzić dosłownie 2-3 dziennie (na 10-15 przejrzanych). Ale wytypowane przepisy z bazy nie znikają, więc do końca tygodnia powinniśmy się z zaległościami uporać.

Informacja do Buni -bez fałszywej skromności typuj swoje przepisy do bazy super, bo jak jesteś na dyżurze to nikt inny za ciebie tego nie zrobi, a redaktorzy już swoją głowę mają i będą się biedzić - przyznać czy nie.

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty