robaczek napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Mąż kupił cienką kiełbasą. Miała być do koreczków ale okazało się, że ona jest surowa w zasadzie dojrzewająca. Co można z takiej kiełbasy przygotować? Możesz ją dać np. na pizzę, do zapiekanki. Użyć jako farszu do pierogów lub pasztecików Zrobiłam bigos Wyszedł pyszny Zniknął w oka mgnieniu Następnym razem jak mąż wytnie mi taki numer to wypróbuję Twoje pomysły
mocsłodkości napisał(a):Mąż kupił cienką kiełbasą. Miała być do koreczków ale okazało się, że ona jest surowa w zasadzie dojrzewająca. Co można z takiej kiełbasy przygotować? Możesz ją dać np. na pizzę, do zapiekanki. Użyć jako farszu do pierogów lub pasztecików
Mąż kupił cienką kiełbasą. Miała być do koreczków ale okazało się, że ona jest surowa w zasadzie dojrzewająca. Co można z takiej kiełbasy przygotować?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Surowa kiełbasa
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Surowa kiełbasa
robaczek
Taki bigos to też super pomysł
Odp: Odp: Surowa kiełbasa
mocsłodkości
Zrobiłam bigos Wyszedł pyszny Zniknął w oka mgnieniu Następnym razem jak mąż wytnie mi taki numer to wypróbuję Twoje pomysły
Odp: Surowa kiełbasa
robaczek
Możesz ją dać np. na pizzę, do zapiekanki. Użyć jako farszu do pierogów lub pasztecików
Surowa kiełbasa
mocsłodkości