no coooooooo...
jak sie bedziesz tak smiac, to bede dawala przepisy na ziemniaki gotowane albo kluski lane!
Ja sie nie smieje tylko usmiecham, a poza tym kluski lane w Twoim wykonaniu moga wygladac bardzo fajnie
Powiem Ci zreszta szczerze, ze ja zawsze tez taka bylam, kombinowalam z ozdobami swiatecznymi i z wygladem potraw, ostatnio nie bylo ani okazji ani weny ale juz sie nie moge doczekac dziecka, bo mysle ze znowu sie to we mnie odezwie
Święta Bożego Narodzenia już za pasem, Więc moją głowę zaczynają zaprzątać wigilijne przygotowania gdyż w tym roku pierwszy raz urządzam ją u mnie w domku
Więc przydałoby się zabłysnąć nie tylko talentem kulinarnym, ale i dekoratorskim
Więc uśmiecham się do Was o ciekawe pomysły..
Świąteczne czry-mary
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Świąteczne czry-mary
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Świąteczne czry-mary
malgorzata
u nas mozna takie czasopisma juz od wrzesnia kupowac...
Odp: Odp: Odp: Świąteczne czry-mary
cremebrule
Ja sie nie smieje tylko usmiecham, a poza tym kluski lane w Twoim wykonaniu moga wygladac bardzo fajnie
Powiem Ci zreszta szczerze, ze ja zawsze tez taka bylam, kombinowalam z ozdobami swiatecznymi i z wygladem potraw, ostatnio nie bylo ani okazji ani weny ale juz sie nie moge doczekac dziecka, bo mysle ze znowu sie to we mnie odezwie
Odp: Odp: Odp: Świąteczne czry-mary
Bahus
Odp: Odp: Świąteczne czry-mary
malgorzata
jak sie bedziesz tak smiac, to bede dawala przepisy na ziemniaki gotowane albo kluski lane!
Odp: Świąteczne czry-mary
cremebrule
malgorzata
czerwona papryczka
malgorzata
Świąteczne czry-mary
czerwona papryczka
Więc przydałoby się zabłysnąć nie tylko talentem kulinarnym, ale i dekoratorskim
Więc uśmiecham się do Was o ciekawe pomysły..