Sylwia, pamietam jak wspominalas ze byliscie w Schweiz, szkoda ze nie zostaliscie , a wyjechaliscie do UK.....syn mieszka 2 lata tam i nie chce wrocic do Niemiec....ale jak widzialam na FB, to jednak Polska zostala dla Was krajem na zawsze.....Zycze Wam z calego serca wszystkiego najlepszego...
Dziękuję Chciałabym jeszcze odwiedzić to państwo i będę Ci naprawdę wdzięczna, za każde umieszczone tutaj zdjęcie z Szwajcarii
Sylwia, wiecej zdjec mam na FB, oczywiscie nie wszystkie, ale zrobie album tylko dla Ciebie
Odp: Odp: Odp: Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
Sylwia, pamietam jak wspominalas ze byliscie w Schweiz, szkoda ze nie zostaliscie , a wyjechaliscie do UK.....syn mieszka 2 lata tam i nie chce wrocic do Niemiec....ale jak widzialam na FB, to jednak Polska zostala dla Was krajem na zawsze.....Zycze Wam z calego serca wszystkiego najlepszego...
Dziękuję Chciałabym jeszcze odwiedzić to państwo i będę Ci naprawdę wdzięczna, za każde umieszczone tutaj zdjęcie z Szwajcarii
Odp: Odp: Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
Odp: Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
Ależ piękne zdjęcia! Doro - zazdroszczę Ci tego wypadu do Szwajcarii. Byłam tam kilka dobrych lat temu, będąc wtedy w czwartym miesiącu ciąży. Kiedyś, mąż dostał tam nawet propozycję pracy na stałe, ciekawa jestem jak by wyglądało tam nasze życie Bardzo mi się podoba ten kraj.
Kiedy w ostatni gorący dzień tegorocznej jesieni, znalazłam chwilę czasu, żeby zajrzeć do Ogrodu Botanicznego, zobaczyłam zupełnie coś innego, niż się spodziewałam! FESTIWAL DYNII rozświetlał zielone przestrzenie i po prostu mnie zachwycił. Robiłam zdjęcia jedno po drugim i cieszyłam się odcieniami żółci, pomarańczy a nawet czerwieni! Ciekawa jestem co jeszcze ozdobnego można zrobić z dynii? Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam Was serdecznie!
Odpowiedz na/ edytuj Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
Doro
Sylwia, wiecej zdjec mam na FB, oczywiscie nie wszystkie, ale zrobie album tylko dla Ciebie
Odp: Odp: Odp: Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
Sarenka
Odp: Odp: Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
Doro
Sarenka
Doro
Doro
Święto Dynii 2011 - a co Wy zrobilibyscie z dynii?
haniakson