"Chleb tatarczuch od lat wypieka Jadwiga Plesińska z Żarek. Jest robiony z maki gryczanej, z użyciem mleka, wody oraz drożdży. Gdy zaczyn drożdżowy wyrośnie, ciasto przekłada się na grube blachy i piecze w piecu chlebowym przez około 2 godziny. Jeden chleb waży około 7 kg. Jest ciemny i ma słodki smak; przez 7 dni utrzymuje wilgotność "
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=64989
niestety do innych wiadomosci nie mozna sie dokopac...
wez i zadzwon do tej pani jadwigi i ju!
Tatarcuch
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tatarcuch
malgorzata
"Chleb tatarczuch od lat wypieka Jadwiga Plesińska z Żarek. Jest robiony z maki gryczanej, z użyciem mleka, wody oraz drożdży. Gdy zaczyn drożdżowy wyrośnie, ciasto przekłada się na grube blachy i piecze w piecu chlebowym przez około 2 godziny. Jeden chleb waży około 7 kg. Jest ciemny i ma słodki smak; przez 7 dni utrzymuje wilgotność "
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=64989
niestety do innych wiadomosci nie mozna sie dokopac...
wez i zadzwon do tej pani jadwigi i ju!
Odp: Tatarcuch
jarek-energy
Odp: Tatarcuch
mediana
Odp: Tatarcuch
cremebrule
Odp: Tatarcuch
jarek-energy
Odp: Tatarcuch
pusieczek2@wp.pl
Tatarcuch
jarek-energy