Jeśli robię któryś z kolei tort, to nie chce mi się za bardzo kombinować - kupuję dekoracje i mam z głowy Ale jeśli naprawdę mam się postarać dla bliskiej i wyjątkowej dla mnie osoby to zazwyczaj sama przygotowuję dekoracje. Często wykorzystuję ( usunięte przez moderatora) barwniki i wtedy nadaję całości fajnego koloru. U mnie się dobrze sprawdza Tylko czasami ciężko ręce domyć
Jak robicie tort to kupujecie już gotowe dekoracje, które można dostać już chyba w każdym sklepie czy sami wyczarowujecie dekoracje, by każdy tort był unikalny i niepowtarzalny?
Dużo zależy od nastroju i od tego komu ten tort robię i co dana osoba lubi lub chce mieć na torcie Zazwyczaj sama robię dekoracje ale bywają torty, które dekoruję już gotowymi kupionymi w sklepie lub cukierni dekoracjami.
Jak robicie tort to kupujecie już gotowe dekoracje, które można dostać już chyba w każdym sklepie czy sami wyczarowujecie dekoracje, by każdy tort był unikalny i niepowtarzalny?
Tort dekoracje
Obserwuj wątekOdp: Tort dekoracje
B.Sadowska80
Odp: Tort dekoracje
ciasteczka
Dużo zależy od nastroju i od tego komu ten tort robię i co dana osoba lubi lub chce mieć na torcie Zazwyczaj sama robię dekoracje ale bywają torty, które dekoruję już gotowymi kupionymi w sklepie lub cukierni dekoracjami.
Tort dekoracje
mocsłodkości