Ja często dodaję bułkę namoczoną w mleku, dzięki niej mięso nie jest takie zbite. Poza tym bardzo ważne tez jest mięso, musi miec troche tłuszczu, im chudsze mięso tym koltety sa bardziej zbite i twardziejsze. Ja uzywam róznego mięsa mielonego i z kurczaka, i z indyka i z wieprzowyny, wołowe bardzo rzadko bo nie lubimy i najlpiej sprawdza się kakrkówka ewentualnie łopatka. Wiele osób tez dodaje do masy troche majonezu a majonez to przeciez tłuszcz.
Twarde mielone
Obserwuj wątekOdp: Odp: Twarde mielone
robaczek
Możesz do mięsa mielonego wołowego dodać trochę mielonej karkówki lub łopatki wieprzowej
Odp: Twarde mielone
migotka28
Odp: Twarde mielone
biedroneczki
Odp: Twarde mielone
Emi Lka
Odp: Twarde mielone
mocsłodkości
A jakiego rodzaju mięsa użyłaś do zrobienia mielonych?
Odp: Twarde mielone
skuter5
Może mięso, którego użyłaś miało za mało tłuszczu?
Twarde mielone
biedroneczki