Ulubiony kuchenny gadżet

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Ulubiony kuchenny gadżet

Magda97
  • Magda97

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Moja deska do krojenia i ostry nóż

Odp: Odp: Ulubiony kuchenny gadżet

Talimia
  • Talimia

W kuchni lubię korzystać z gadżetów, bo skoro jest możliwośc ułątwienia sobie codziennego gotowania, to czemu by z niej nie skorzystać

Na pewno są to

moje nowe garnki - upolowałam sobie w promocji w Netto garnki Masterchef, jeśli jeszcze nie widziałyście tej promki a macie sklep w okolicy to dobrze jest z niej skorzystać. Przy okazji zakupów mozna kompletować naklejki i potem kupic sobie cały komplet garnków i patelni prawie 2/3 taniej niż normalnie.

jak rownież szatkownica automatyczna do warzyw. Nie znoszę ręcznego tarcia, wiecznie się boję, ze podczas niego sie utnę. Szatkownica sprawiła, ze robię o wiele więcej placuszków.

Odp: Ulubiony kuchenny gadżet

1marietta
  • 1marietta

Ja uwielbiam piękne i stylowe elementy - w szczególności zastawę stołową. Nie wiem jak wy, ale ja lubię szukać nowych naczyń przez internet. Fajne rzeczy są na https://sklep.maxwellandwilliams.pl/

Odp: Ulubiony kuchenny gadżet

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
lukrowanepierniczki napisał(a):

Jaki jest Wasz ulubiony kuchenny gadżet, bez, którego nie wyobrażacie sobie pracy w kuchni?

Jednym z wielu takich gadżetów to wałek do ciasta Kto go nie ma wie jak ciężko rozwałkować ciasto na ciasteczka przy pomocy szklanej butelki  

Ulubiony kuchenny gadżet

lukrowanepierniczki
Jaki jest Wasz ulubiony kuchenny gadżet, bez, którego nie wyobrażacie sobie pracy w kuchni?

Odpowiedz na/ edytuj Ulubiony kuchenny gadżet