W kuchni lubię korzystać z gadżetów, bo skoro jest możliwośc ułątwienia sobie codziennego gotowania, to czemu by z niej nie skorzystać
Na pewno są to
moje nowe garnki - upolowałam sobie w promocji w Netto garnki Masterchef, jeśli jeszcze nie widziałyście tej promki a macie sklep w okolicy to dobrze jest z niej skorzystać. Przy okazji zakupów mozna kompletować naklejki i potem kupic sobie cały komplet garnków i patelni prawie 2/3 taniej niż normalnie.
jak rownież szatkownica automatyczna do warzyw. Nie znoszę ręcznego tarcia, wiecznie się boję, ze podczas niego sie utnę. Szatkownica sprawiła, ze robię o wiele więcej placuszków.
Ja uwielbiam piękne i stylowe elementy - w szczególności zastawę stołową. Nie wiem jak wy, ale ja lubię szukać nowych naczyń przez internet. Fajne rzeczy są na https://sklep.maxwellandwilliams.pl/
Ulubiony kuchenny gadżet
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Ulubiony kuchenny gadżet
Magda97
Odp: Odp: Ulubiony kuchenny gadżet
Talimia
Na pewno są to
moje nowe garnki - upolowałam sobie w promocji w Netto garnki Masterchef, jeśli jeszcze nie widziałyście tej promki a macie sklep w okolicy to dobrze jest z niej skorzystać. Przy okazji zakupów mozna kompletować naklejki i potem kupic sobie cały komplet garnków i patelni prawie 2/3 taniej niż normalnie.
jak rownież szatkownica automatyczna do warzyw. Nie znoszę ręcznego tarcia, wiecznie się boję, ze podczas niego sie utnę. Szatkownica sprawiła, ze robię o wiele więcej placuszków.
Odp: Ulubiony kuchenny gadżet
1marietta
Odp: Ulubiony kuchenny gadżet
misia5
Jednym z wielu takich gadżetów to wałek do ciasta Kto go nie ma wie jak ciężko rozwałkować ciasto na ciasteczka przy pomocy szklanej butelki
Ulubiony kuchenny gadżet
lukrowanepierniczki