Wakacje mają swoje plusy i minusy. Plusem jest fakt, że ma się dzieci przy sobie. Niestety jest też praca, a nie ma takiego pracodawcy, co da wolne na dwa miesiące Jest więc kombinacja i zamiana zmian tak, by zawsze ktoś z dziećmi był. W ostateczności ratują babcie i ciocie lub sąsiedzi. Jednak zawsze staramy się sami nimi zająć w końcu to nasze dzieci
Potem są ich wakacyjne wyjazdy I nasz wspólny rodzinny wyjazd
Wakacje mają swoje plusy i minusy. Plusem jest fakt, że ma się dzieci przy sobie. Niestety jest też praca, a nie ma takiego pracodawcy, co da wolne na dwa miesiące Jest więc kombinacja i zamiana zmian tak, by zawsze ktoś z dziećmi był. W ostateczności ratują babcie i ciocie lub sąsiedzi. Jednak zawsze staramy się sami nimi zająć w końcu to nasze dzieci
Moje dzieci mają masę szalonych pomysłów. W te wakacje planują samodzielnie zrobić domek na drzewie. Ja chyba po tych wakacjach będę miała włosy do farbowania Dobrze, że mąż lubi majsterkować to będzie trzymał pieczę nad projektem i wykonaniem, bo niektórych urządzeń do ręki im wziąć nie pozwolę.
Wakacje :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Wakacje :)
ciasteczka
Potem są ich wakacyjne wyjazdy I nasz wspólny rodzinny wyjazd
Odp: Wakacje :)
ciasteczka
mocsłodkości
Odp: Odp: Wakacje :)
misia5
Swoją drogą to moje dziecko stwierdziło, że będzie tęskniło za szkołą, a w zasadzie za lekcjami w-f i matematyką
misia5
Ja to mam mieszane uczucia Niby człowiek może się dzieckiem nacieszyć, bo ma je dosłownie 24 godziny pod ręką, ale.... Kto ma dzieci wie o czym myślę
Wakacje :)
mocsłodkości