W Warszawie: Biobazar znam od niedawna, ale bardzo polubiłam to miejsce, mają obłędne sery lubię jeszcze taką włoską knajpę przy Solidarności zaraz za mostem, nie pamiętam nazwy, ale mają swietną pizzę, czesto tam zaglądam a jakby się ktoś wybierał do Łodzi to poelcam wschodnią pierogarnię przy Piramowicza
W warszawie od jakiegoś czasu chodzę na biobazar, uwielbiam ten klimat, mogę tam chodzić wybierać "macać" i nabywać zdrową żywność, bardzo fajnie jest w weekendy, bo zawsze są jakieś warsztaty, Kilka tygodni temu temu byłam na takich z pieczenia chleba.
Ja jak tylko mam okazję być w Limanowej, odwiedzam restaurację Mekong. Jedzenie jest urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Oczywiście świeże i elegancko podane. Osobiście gustuje w owocach morza.
Hej
Czy są u nas takie miejsca, w których szczególnie lubicie jadać? Ja dosłownie uwielbiam Kawiarnię Pozytywka w Koszalinie. Tak pysznej kawy jeszcze nigdzie nie piłam, desery też są zawsze świeże i niezmiennie smaczne, a poza tym miejsce to jest wyjątkowe, bo troszkę jakby czas się w nim zatrzymał. Jest stylizowane na lata 20-te, 30-te ubiegłego wieku u przypomina przedwojenne kawiarenki w Warszawie
Odpowiedz na/ edytuj Wasze ulubione "kulinarne" miejsca
Wasze ulubione "kulinarne" miejsca
Obserwuj wątekOdp: Wasze ulubione "kulinarne" miejsca
anielica333
Odp: Wasze ulubione "kulinarne" miejsca
kalarepka
Xymena
Odp: Odp: Odp: Wasze ulubione "kulinarne" miejsca
Xymena
Biobazar masz na ul. Żelaznej, dawna fabryka Norblina :-)
Odp: Odp: Wasze ulubione "kulinarne" miejsca
ewela24
Xymena
ewela24
marynio
Wasze ulubione "kulinarne" miejsca
klara28
Czy są u nas takie miejsca, w których szczególnie lubicie jadać? Ja dosłownie uwielbiam Kawiarnię Pozytywka w Koszalinie. Tak pysznej kawy jeszcze nigdzie nie piłam, desery też są zawsze świeże i niezmiennie smaczne, a poza tym miejsce to jest wyjątkowe, bo troszkę jakby czas się w nim zatrzymał. Jest stylizowane na lata 20-te, 30-te ubiegłego wieku u przypomina przedwojenne kawiarenki w Warszawie