Wino jako prezent

Obserwuj wątek

Odp: Wino jako prezent

Konrad15
  • Konrad15

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Na pewno warto zorientować się o preferencjach danej osoby, neutralnym rozwiązaniem może być półsłodkie albo półwytrawne. Można też zapytać się o wino w sklepie, nie raz są dobre polecenia, polecam również poczytać tutaj o kupnie wina: https://vineo.pl/jak-wybrac-wina-na-prezent . Co do konkretnych win to polecam Mogena Davida, wręczyłem ostatnio znajomemu i był bardzo zadowolony

KaapVino_pl
Minęło już trochę czasu, więc jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny, to może napiszesz na jakie wino ostatecznie padł wybór ? Bo z naszej strony możesz liczyć na pomoc i porady, zapraszamy serdecznie

Odp: Odp: Wino jako prezent

AntoTosia
  • AntoTosia

Mi kiedyś przyjaciółka kupiła wino na urodziny i jeny, jakie pyszne! Ja ogólnie alkoholu nie lubię, nie piję i przez to jak mąż zaproponował, żeby otworzyć do kolacji to po jednej lampce ja już się senna zrobiłam . Nie sądziłam, że tak mi zasmakuje. A jak się dobrze spało! różowe jakieś było, ale kurczę, nie mam pojęcia jakie to było, a szkoda, bo chętnie bym jeszcze sobie wypiła do kolacji

madziajaw
  • madziajaw

Z winem to ciężka sprawa, zawsze myślałam, że słodkie to każdy lubi, ale chłopak mojej koleżanki kupił ostatnio słodkie haha, myślałam, że go zabije tak sie krzywiła, tak jej niesmakowało. Najlepiej się chyba spytać kogoś jakie chce i już, lepiej żeby smakowało, a nie żeby później wylać czy coś

paulinna28
Jeśli nie wiesz, jakie wino lubi osoba, którą chcesz obdarowac wybierz wino pólsłodkie lub półwytrawne. Te będa takie uniwersalne. Każdemu powinny smakować

KaapVino_pl
Dokładnie tak jak mowa poniżej, wszystko zależy od gustu danej osoby dla której chcesz kupić wino na prezent , dowiedz się czy lubi wina słodkie, półsłodkie czy też może wytrawne i wtedy chętnie doradzimy co do konkretnej marki, akurat pod tym względem mamy doświadczenie

ciasteczka
agamemnon91 napisał(a):

Hej Jakie wina polecacie jako prezent?

Dużo zależy od tego jakie wino kto lubi i dla kogo ma być to wino Jedni lubią słodkie inni półsłodkie, a jeszcze inni wytrawne  

Wino jako prezent

agamemnon91
Hej Jakie wina polecacie jako prezent?

Odpowiedz na/ edytuj Wino jako prezent