Wiosna idzie już na całego. Powoli zlatują się ptaki, które końcem lata odleciały do ciepłych rejonów świata. Jakich skrzydlatych przyjaciół można już u Was zobaczyć?
U nas nie widziałam jeszcze typowo wiosennych ptaków. Natomiast po otwarciu okien słychać wesołe trele Mogłabym ich słuchać na okrągło Człowiek całą zimę na to czeka
Wiosna idzie już na całego. Powoli zlatują się ptaki, które końcem lata odleciały do ciepłych rejonów świata. Jakich skrzydlatych przyjaciół można już u Was zobaczyć?
U nas tylko pojedyncze sztuki szpaków się pojawiły. W zasadzie to widziałam dwa Jakieś 4 dni temu wyszukiwały jedzenia pośród zeszłorocznej trawy.
Wiosenne ptaki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wiosenne ptaki
ciasteczka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wiosenne ptaki
misia5
Ja jeszcze w tym roku bocianów nie widziałam. Może ich jeszcze nie ma w okolicy.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wiosenne ptaki
mocsłodkości
Odp: Odp: Odp: Odp: Wiosenne ptaki
ciasteczka
Odp: Odp: Odp: Wiosenne ptaki
robaczek
Odp: Odp: Wiosenne ptaki
biedroneczki
Odp: Wiosenne ptaki
mocsłodkości
U nas nie widziałam jeszcze typowo wiosennych ptaków. Natomiast po otwarciu okien słychać wesołe trele Mogłabym ich słuchać na okrągło Człowiek całą zimę na to czeka
Odp: Wiosenne ptaki
ciasteczka
U nas tylko pojedyncze sztuki szpaków się pojawiły. W zasadzie to widziałam dwa Jakieś 4 dni temu wyszukiwały jedzenia pośród zeszłorocznej trawy.
Wiosenne ptaki
skuter5