Hajo! Przesympatyczny kotek Gulgotek. Przypomina mi dwa szarobure, ulubione kociaki mojego synka, zwane u nas Kociambry - ale te wiele nie pomagają... raczej psocą jak tylko mogą.
Byłam w Holandii, w świetnym, wielokulturowym państwie ze smacznym, zdrowym jedzeniem.
Smakowała Zwłaszcza pierogi. Ale i tak najbardziej za bigosem tęsknił rodak na obczyźnie
Nazywam się Dominika. Jestem zabieganą studentką dwóch kierunków.
Od zawsze uwielbiałam gotować, ale dopiero na wyjeździe erasmus miałam możliwość wykazania się w tym zakresie na pełen etat
Na stronie gotujemy zarejestrowałam sie jakiś czas temu, ale dopiero od kilku dni pożądanie zaczęłam przeglądać jej zawartość =) Bardzo mi się tu podoba i mam nadzieję, że rozgoszczę się na dłużej.
A w gotowaniu pomaga mi Gulgotek, którego zdjęcie załączam
Odpowiedz na/ edytuj Witam, chciałam się przedstawić :)
Witam, chciałam się przedstawić :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Witam, chciałam się przedstawić :)
Noruas
Rozgość się
Odp: Witam, chciałam się przedstawić :)
teresa o
iziona
edytaha
evita0007
Sathi
Noruas
Smakowała Zwłaszcza pierogi. Ale i tak najbardziej za bigosem tęsknił rodak na obczyźnie
kołczu
Witam, chciałam się przedstawić :)
Noruas
Od zawsze uwielbiałam gotować, ale dopiero na wyjeździe erasmus miałam możliwość wykazania się w tym zakresie na pełen etat
Na stronie gotujemy zarejestrowałam sie jakiś czas temu, ale dopiero od kilku dni pożądanie zaczęłam przeglądać jej zawartość =) Bardzo mi się tu podoba i mam nadzieję, że rozgoszczę się na dłużej.
A w gotowaniu pomaga mi Gulgotek, którego zdjęcie załączam